Deze locatie:

  1. Sportvelden
  2. Tennisvelden
  3. Creativiteit
  4. Muziek en drama
inschrijven

BSO in Westzaan

Welkom bij onze nieuwe locatie Westzaan!

Direct na de zomervakantie starten wij een sportieve buitenschoolse opvang op deze fantastische locatie die is gevestigd op het sportcomplex van vvv Westzaan.
We maken gebruik van de sport kantine, de sportvelden en vanuit onze binnenruimte hebben we een prachtig uitzicht over het sportcomplex waar wij overdag praktisch als enige gebruik van maken.

Samen met de club gaan we de komende periode onze BSO ruimte ingericht met als doel een huiselijke sfeer te creëren waar kinderen zich veilig voelen en lekker kunnen spelen. Onze unieke combinatie van sportinstructeurs en pedagogen maakt het mogelijk om onze vier pijlers: sport, creativiteit, muziek/drama en vrije tijd elke dag invulling te geven en zo een zeer uitdagend programma te creëren voor de kinderen. Lees meer over onze werkwijze bij het kopje:Onze BSO

De komende periode zullen wij verschillende momenten plannen om ons kenbaar te maken. Zo zijn wij aanwezig geweest bij het Chris Visser toernooi op zaterdag 10 juni.
Verder gaan wij samen met de club een vrije inloop sportdag organiseren op vrijdag 30 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur tijdens het openen van de miniarena van de club!
Ook zullen wij een ouderavond in plannen waarbij wij onszelf zullen presenteren, zodra bekend is wanneer deze avond zal plaatsvinden zullen wij u op de hoogte brengen.
Nieuwsgierig? Zoek ons dan vooral op en kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Wij bedienen op deze locatie opvang aan alle basisscholen uit Westzaan en omstreken!

Vakanties:

In vakanties gaan we er vaak op uit en doen we leuke activiteiten op onze locatie. Verder beschikken we over een Artis pas waar we vaak gebruik van maken. In de vakanties doen we vaak andere activiteiten als sportdagen, kook en bak activiteiten, kortom te veel om op te noemen!

Nieuwsgierig?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze locatie!

plan een rondleiding

Contact Westzaan

Zuideinde 150

1551 EM Westzaan

06-31347534

seperator
Bergen