Deze locatie:

  1. Ruime en lichte locatie
  2. Aangrenzend grasveld
  3. Centraal gelegen
inschrijven

BSO de Bolder in Monnickendam

Welkom bij  locatie de Bolder

Sportify Kids opent een nieuwe locatie in Monnickendam namelijk:locatie de Bolder!                                                                                                Deze locatie is gevestigd in het nieuwe gebouw van de Bolder.
Wij gebruiken deze ruimte samen met peuteropvang stichting co-nijntjes.

Opening en Sportdag

23 oktober is er van 13.00 uur tot 16.00 uur een grote sportdag in ’t Spil waar alle kinderen voor zijn uitgenodigd. Op deze dag is er ook ruim gelegenheid om vragen te stellen en kennis met ons te maken.

Vanaf 28 oktober gaan we echt starten op deze locatie, wees dus op tijd met inschrijving zodat je verzekerd bent van een plekje! Zodra de inschrijving binnen is gekomen wordt er contact opgenomen voor een intake gesprek op locatie. Tijdens het intake gesprek wordt er ook een wen moment ingepland.

De locatie

Op deze locatie beschikken wij over een ruim plein en ook op het aangrenzende veld zijn er veel mogelijkheden voor spel door o.a een basketbal en voetbalveld waar onze sportactiviteiten plaats zullen vinden. Ook is er een sporthal op loopafstand.
Binnen hebben wij onze BSO ruimte gezellig ingericht met als doel een huiselijke sfeer te creëren waar kinderen zich veilig voelen en lekker kunnen spelen en knutselen.
Onze unieke combinatie van sportinstructeurs en pedagogen maakt het mogelijk om onze vier pijlers: sport, creativiteit, muziek/drama en vrije tijd elke dag invulling te geven en zo een zeer uitdagend programma te creëren voor de kinderen op deze unieke en mooie locatie!

Vakanties:

In vakanties zijn wij er de hele dag en gaan we er vaak op uit! De grote speeltuin en hemmeland zijn dichtbij en ook de gymzaal zoeken we regelmatig op. Verder beschikken wij over een Artis pas waar we vaak gebruik van maken. In de vakanties doen we vaak ook andere activiteiten als sportdagen, kook en bak activiteiten, kortom te veel om op te noemen! In de vakanties zijn we geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Documenten

Nieuwsgierig?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze locatie!

plan een rondleiding

Contact BSO de Bolder

't Spil 1

1141 SB Monnickendam

088-2011601

seperator
Bergen