Deze locatie:

  1. Ruimtelijk schoolplein
  2. Groot park
  3. Podium in school
inschrijven

BSO De Kiters in Purmerend

Welkom bij  locatie de Kiters

Deze locatie is gevestigd in het bijgebouw van basisschool de vlieger.
Wij gebruiken deze ruimte samen met onze eigen peuteropvang de Vliegertjes.
Op deze locatie beschikken wij over een ruim schoolplein en ook in het aangrenzende park zijn er veel mogelijkheden voor spel door o.a een basketbal en voetbalveld waar onze sportactiviteiten plaats zullen vinden.
Binnen hebben wij onze BSO ruimte gezellig ingericht met als doel een huiselijke sfeer te creëren waar kinderen zich veilig voelen en lekker kunnen spelen en knutselen.
Onze unieke combinatie van sportinstructeurs en pedagogen maakt het mogelijk om onze vier pijlers: sport, creativiteit, muziek/drama en vrije tijd elke dag invulling te geven en zo een zeer uitdagend programma te creëren voor de kinderen op deze unieke en mooie locatie!

Op deze locatie bieden wij zowel vso als nso aan.

De tarieven voor locatie De Kiters kunt u op de website vinden bij de andere locaties in Purmerend.

Vakanties:

In vakanties gaan we er vaak op uit! De speelkraam en kinderboerderij zijn dichtbij en ook het park en de gymzaal zoeken we regelmatig op. Verder beschikken wij over een Artis pas waar we vaak gebruik van maken. In de vakanties doen we vaak ook andere activiteiten als sportdagen, kook en bak, kortom te veel om op te noemen! In de vakanties zijn we geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Documenten

Nieuwsgierig?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze locatie!

plan een rondleiding

Contact BSO De Kiters

Persijnlaan 47

1447 EN Purmerend

088-2011601

seperator
Bergen