Deze locatie:

  1. Voetbalveld
  2. Basketbalveld
  3. Groot plein
  4. Aula met podium
inschrijven

BSO De Gors in Purmerend

Locatie de Gors is gevestigd in de Waterlandschool in woonwijk de Gors. In dit gebouw zitten ook het KDV Kabouterbos en peuterspeelzaal de Waterlelie wat voor veel ouders een mooie combinatie is. Naast onze BSO hebben we een prachtig schoolplein met een basketbal veld en voetbalveld waar onze sportactiviteiten plaatsvinden. Ook is hier plaats voor vrij spel op de speeltoestellen zoals een groot klimrek en de leeftuin. In de winterperiode huren wij de vlakbij gelegen gymzaal zodat we ons sport programma kunnen blijven doen. Binnen in onze BSO ruimte hebben wij alles gezellig ingericht en een huiselijke sfeer gecreëerd waar kinderen zich veilig voelen en lekker kunnen spelen en knutselen. Tevens maken wij gebruik van een echt podium in de school waar onze muziek en drama activiteiten plaatsvinden. Onze unieke combinatie van sportinstructeurs en pedagogen maakt het mogelijk om onze vier pijlers: sport, creativiteit, muziek/drama en vrije tijd elke dag invulling te geven en zo een zeer uitdagend programma te creëren voor de kinderen.

Wij bedienen op deze locatie de volgende scholen:

  • De Waterlandschool
  • De Ranonkel
  • Het Trifolium
  • De Alexander Roozendaalschool
  • Het Tangram

Staat de school van uw kind er niet tussen? Geen probleem, we halen kinderen op uit heel Purmerend met onze eigen Sportify Kids busjes! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!

Vakanties:

In vakanties gaan we er vaak op uit! De speelkraam en kinderboerderij zijn dichtbij en ook het park en de gymzaal zoeken we regelmatig op. Verder beschikken wij over een Artis pas waar we vaak gebruik van maken. In de vakanties doen we vaak ook andere activiteiten als sportdagen, kook en bak, kortom te veel om op te noemen!

Documenten

Nieuwsgierig?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze locatie!

plan een rondleiding

Contact BSO De Gors

Reigersbek 2-4

1441 SZ Purmerend

088-2011604

seperator

Wij werken op deze locatie

Ricardo Sport Instructeur

Sanne Tak

Sanne Tak Assistent Leidinggevende

David Brand

David Brand Pedagoog drama en muziek

Bergen